top of page

SAMARBEIDSPARTNERE

Viking Gjenvinning AS har opprettet samarbeid med flere partnere i Norge for mottak av kasserte fritidsbåter. Vi har mottak i Troms og Finnmark (to steder), Nordland, Trøndelag (to steder), Møre og Romsdal, Rogaland og Agder. Her finner du kontaktinformasjon for hver enkelt selskap. 

Finnmark.jpg

Viking Gjenvinning Finnmark AS holder til på Vadsøya i Vadsø. Selskapet driver med innhenting og hugging av kasserte fritidsbåter og yrkesfartøy. Vi tar imot båter fra både privat- og bedriftskunder i Finnmark.

Kontakt: Roger Wille, 911 59 648, roger@demonter.no

Troms.jpg

Viking Gjenvinning Troms AS finner du hos R. Edvardsens Transport AS/Brennmoen AS på Brennmoen i Balsfjord kommune. Bedriften håndterer kasserte fritidsbåter og yrkesbåter, og tar også imot kasserte maskiner fra fiskeindustrien og landbruksnæringen fra hele Troms.

Kontakt: Ronny Edvardsen, 951 05 970, r.edv@online.no

Nord.jpg

Viking Gjenvinning Nord AS holder til i Marklandsveien i Reipå, hvor RMG Gjenvinning AS har sitt anlegg. Bedriften tar imot gamle fritidsbåter og yrkesbåter i Nordland. 

Kontakt: Tor Anders Andersen, 918 25 777, 

tor-anders@rmg-gjenvinning.no

Ottersøy.jpg

Viking Ottersøy er et selskap som holder til på Ottersøy ved Rørvik. Selskapet har godkjenning som behandlingsanlegg for kasserte fritidsbåter og yrkesfartøy. Vi henter båter i Trøndelag av normal utførelse med vekt inntil tre tonn kostnadsfritt.

Kontakt: Vigdis 484 11 112, vigdis@toriham.no         

Tom 918 94 124, post@viking-gjenvinning.no

Trøndelag.jpg

Viking Gjenvinning Trøndelag AS holder til på Orkdal Gjenvinning AS sitt anlegg på Furumoen. Anlegget har mottak og sanering av fritidsbåter og yrkesfartøy.

Kontakt: Frode Lillesand, 905 94 004,

frode@orkdalgjenvinning.no

AGDER.jpg

Viking Gjenvinning Agder AS har etablert et behandlingsanlegg for kasserte fritidsbåter i lokalene til B. Hansen Renovasjon i Lista Fly- og Næringspark. Anlegget tar imot båter fra hele Agder fylke. 

Kontakt: Rune Hansen, 38 39 24 10

rune@hansen-renovasjon.no

A8.VGKARMØYAS Logo – JPG.jpg

Viking Gjenvinning Karmøy AS har etablert et behandlingsanlegg for kasserte fritidsbåter i Bøvågen på Karmøy. De tar imot og henter båter i både Hordaland og Rogaland.

Kontakt: Øyvind Iversen, 950 03 585

oyvind@viking-gjenvinning.no

bottom of page